Escola de teate infantil poblenou sant martí barcelona, Escola de dansa poblenou sant martí barcelona, casino l'aliança del poblenou de barcelona, Escola de ballet poblenou sant martí barcelona, Ecola de teatre poblenou, Teatre poblenou barcelona, Activitats poblenou

El nom
El nom

El nom

La Isabel i en Pere organitzen un sopar d'amics. Un sopar per trobar-se, per parlar, per recordar... una trobada entre amics, al voltant d'una bona taula, per passar una bona vetllada. La Isabel, en pere, en Claudi i en Vicenç són amics des de ben petits. Una amistat que ha crescut amb ells, que ho ha superat tot. Una Amistat a prova de foc. L'Anna, la parella d'en Vicenç, s'ha adaptat a aquest grup homogeni i és una més, com si hagués estat allà sempre. Comtots. El sopar és a punt, els amics arriben, comencen les converses, les bromes habituals, els jocs... una trobada entre amics, que són molt bons amics... res no pot anar malament, oi que no?
Gènere: Comèdia
Direcció: Alícia Nicolàs
Repartiment: Cèlia Encinas, Josep Ribalta, Sònia Martorell, Roger Corredera, Albert Cobacho, Marta Aldea.
Maquillatge: Equip SETEC
Equip tècnic: (So) Toni Olivé. (Il·luminació) Andreu Aldea. (Escenografia) Josep Navarro. (Tramoia) Joan Colomer
Vestuari: Equip SETEC
Descans: Si
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!