FAIG TARD... I QUÈ?! | Centre Moral i Cultural del Poblenou
FAIG TARD... I QUÈ?!

FAIG TARD... I QUÈ?!

311


Tens dubtes? Contacta amb nosaltres per a més informació. Prem aquí.


Faig tard... I què?! és un monòleg còmic, d’una durada aproximada d’una hora, que posa a debat la sensació de desconcert que provoca, en molta gent (gran i no tan gran), la manera de funcionar de la societat, avui dia.

La Rosa, una actriu que combina la seva feina amb el negoci familiar (la visita a unes caves amb molta solera que estan catalogades com a monument d’interès nacional) fa temps mentre espera el seu cosí (que fa tard). Però l’autobús no arriba. I si una cosa sap fer la Rosa és explicar aventures i batalletes.

«Sempre he tingut la sensació que feia tard a aquells moments importants de la vida, els que marquen un abans i un després. Ara que ja tinc una edat (o dues) i veient el món que ens està quedant, no és que tingui la sensació que arribo tard, és que ja no sé si vull arribar enlloc. De vegades, em costa d’entendre aquest món. O potser ve un moment que... se t’acaba el filtre i ja no te’n calles ni una. Al capdavall és dels pocs avantatges que té fer-se gran...»

L’espectacle que us presentem és un entreteniment molt gamberro i proper. Parlem de tot i ens fotem del mort i del que el vetlla. Parlem de la família (cadascú té la que té), de les xarxes socials, de com de diferent és fer-se gran si ets home o dona, del munt d’etiquetes de gènere, la “tirania de la joventut”, de l’excessiva correcció política que mena les nostres vides, de l’eterna confrontació entre el món rural i el món urbà, de la gent de poble...

Una comèdia en format monòleg, amb text de Rosa Andreu i Mercè Sàrrias.

Artista: ROSA ANDREU

Preu entrades:

Entrada general: 11€

Entrada socis: 7€

+65 i -14 anys: 9€

(1€ de descompte si es compren abans de l'11 de març)


Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!