Les cartes i els dies | Centre Moral i Cultural del Poblenou
Les cartes i els dies

Les cartes i els dies

524


Tens dubtes? Contacta amb nosaltres per a més informació. Prem aquí.


Les cartes i els diesbasada en les cartes entre els escriptors Gabriel Ferrater i Helena Valentí, dirigida per David Pintó i interpretada per Queralt Casasayas Andreu Rami.

Les cartes i els dies, la inspiració de Gabriel Ferrater, la dona desitjada que neguiteja i desespera el poeta, és Helena Valentí, a qui sempre va estimar. Subtilment, la passió per la traducció i l’escriptura de Valentí i el plaer per escriure poesia d’ell es van desvetllant en aquestes cartes, poemes i escrits que corresponen als anys seixanta. Es van construir l’un a l’altra. Ella tenia gairebé vint anys i ell, amb trenta-vuit, ja deia que acabaria la seva existència abans de fer-ne cinquanta. Assistim a una relació que sura per sobre del clima irrespirable de la dictadura, de la qual se n’aparten en viatges per Europa i amb projectes literaris en el context cultural català.

Dins del cicle d’espectacles professionals XTAC


Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!