Noticia: Taller de manualitats Barcelona | Centre Moral i Cultural del Poblenou

Taller de manualitats Barcelona


Autor: Equip Web CMC

Taller de manualitats Barcelona al barri del Poblenou al Centre Moral i Cultural del Poblenou

La Mònica t’ensenyarà a fer realitat i catapultar la teva creativitat amb les mans i pocs materials i a crear una gran quantitats de coses que t’agradarà tenir, fer servir i ensenyar.

En el taller de manualitats aprenem a pintar, dibuixar i treballar diverses tècniques: decoració de figures amb diferents processos, treballar la fusta amb pintura o repujats i policromats, l’estany aplicable sobre fusta, vidre, figures, també pintem sobre roba i sobre seda. Decorem el vidre amb esmalts, vitralls, emplomats o repujats.

Combinem totes aquestes tècniques i d’altres, barregem colors, textures i així anem aprenem sense deixar la diversió de banda.

També treballem amb ceràmica tant en la tècnica de l’esmalt en fred com ceràmica cuita.

Apunta't a la Newsletter

Si voleu estar al dia de tots els esdeveniments i activitats del teatre, no dubteu a subscriure-us a la nostra newsletter per rebre informació exclusiva.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!