Noticia: Sopar de teatre a l'estil impro | Centre Moral i Cultural del Poblenou

Sopar de teatre a l'estil impro


Autor: Equip Web CMC

Una nova edició de la festa del teatre va omplir platea i escenari del Centre el passat dissabte 9 d’octubre. En plena jornada de reflexió, l’activitat elaborada que la comissió havia preparat va haver de ser cancel·lada perquè usava Telegram i això era sospitós.

Així doncs, tocava improvisar, i qui millor que els socis i sòcies que formen part de la secció de teatre per fer-ho.

La vetllada va transcórrer amb alegria. Mentre les persones assistents anaven arribant van poder comentar les obres representades la temporada anterior a través de post-its. Es van poder llegir comentaris de l’estil “un clàssic” a l’Estel de Natzaret, “friki però divertida” a Versos Fènix o també “Magnífiques interpretacions” per a Agost.

El Menjador del Centre va tenir la gentilesa de servir sopar de pica-pica a peu dret, on no van faltar les mítiques croquetes, el pa amb tomàquet o el l’apreciat fuet d’Hostalets.

La festa va seguir amb improvisacions temàtiques en les quals alguns membres de la secció de teatre van haver d’interpretar situacions d’allò més quotidianes com la compra d’entrades a la Mercè, una partida de dòmino, l’assemblea de la secció o un cafè amb l’Assumpta. Es van veure interpretacions estranyes, esdeveniments inesperats i moltes rialles.

El moment més esperat de la nit va ser la sorpresa final, la Primera Edició de Premis de la Secció, un recull de fails de teatre. Les persones guardonades per categories d’enguany van ser:

- Millor suplantació d’identitat: Josep Maria Recasens per Núria Recasens

- Millor playback: Mireia Martínez amb la veu de Sara Vendrell les quals van ser suplantades en la recollida del premi 

- Premi al moment estrella: Josep Maria Recasens per “ens deixes per sempre”

- Millor manera de reservar entrades: Montse Plans pel paper de cuina

- Segona millor caiguda: Toni Olivé

- Millor caiguda pels segles dels segles: Francesc Vives

La festa va acabar amb moments de divertida ballaruca intergeneracional i un munt de persones amb ganes de participar de la festa de la secció de teatre del Centre Moral i Cultural del Poblenou l’any vinent.

Apunta't a la Newsletter

Si voleu estar al dia de tots els esdeveniments i activitats del teatre, no dubteu a subscriure-us a la nostra newsletter per rebre informació exclusiva.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!