Almacenados | Centre Moral i Cultural del Poblenou
Almacenados

Almacenados

816


Tens dubtes? Contacta amb nosaltres per a més informació. Prem aquí.


Almacenados és un text entranyable. La primera vegada que el vaig llegir em va semblar d’una naturalitat meravellosa. Teatre de veritat, que ens explica de forma simple i directa coses de la vida. I ens fa pensar. Ens explica allò que a molts de nosaltres ens ha passat, ens passarà o, fins i tot, ens costa acceptar que ens passi. Un dia ens diran que hem de marxar d’aquell lloc de treball en què hem passat una part important de la nostra vida. L’únic, per a molts. Ens diran que hem de marxar i que hem deixar enrere tot allò que ha significat la nostra vida durant anys. I això és el que veurem i viurem. L’última setmana de feina de la senyora Lina i l’aparició de la seva substituta, la jove Nin. Com la primera s’acomiada i com la segona la substitueix. És veritat que tot canvia, i això també. Abans la feina era per a tota la vida, la defensaves com si fos alguna cosa pròpia, alguna cosa que portessis vinculada al propi nom. I es lluitava per allò. Pot ser que no fos el millor. La vida no és només la feina, la vida són més coses. El món que ens envolta a mig metre de nosaltres és aquell en què hem d’intervenir rescatant hores a la feina i de dicant-les a altres coses, a nosaltres directament. En efecte, hem d’aprendre molt dels joves. Ells han decidit canviar les coses, canviar temps per diners. La feina, el lloc de treball, ja no és l’únic. Nin, la jove que substituirà a la Sra. Lina, ho sap i actua en conseqüència. Se salta les normes no escrites i pensa. Pensar, allò que molta gent no fa, per convertir-se en un clàssic robot que segueix les normes preestablertes per qualsevol altre. I si és l’amo, sense discussió. Almacenados, avui, té la sort de comptar amb dues extraordinàries actrius: la Carme Mataró i la Mireia Martínez. De la Carme és difícil dir més coses. És gran, molt gran. Porta l’escenari a la sang i això es nota. Gaudeix en cada moviment, en cada paraula que diu i com la diu. Una gran actriu a la qual només puc agrair que m’hagi deixat posar unes gotes de condiment a la construcció del seu personatge. I la Mireia Martínez, que és increïble l’esforç que ha realitzat i el talent que hi ha posat fins a aconseguir fer néixer una Nin única i irrepetible, una Nin sincera, simpàtica, rebel, de vegades ingènua, però, sobretot, amable, tendre i com-prensiva amb la senyora Lina, a qui acaba estimant molt. Tant, que li fa viure per primera i única vegada el somni de tota la seva vida. Ho descobrireu a Almacenados. Esperem que gaudiu molt d’aquesta comèdia dolça i real.

Direcció: Joan Asensio
Repartiment: Carme Mataró (SENYORA LINA), Mireia Martínez Gili (NIN)
Maquillatge i perruqueria: Equip SETEC
Equip tècnic: (So) Toni Olivé. (Llums) Andreu Aldea. (Escenografia) Josep Navarro, Miquel Barra, Joan Colomer. (Traspunts) Mercè Oltra, Lourdes Mas
Vestuari: Teresa Navarro

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!