Escola de teate infantil poblenou sant martí barcelona, Escola de dansa poblenou sant martí barcelona, casino l'aliança del poblenou de barcelona, Escola de ballet poblenou sant martí barcelona, Ecola de teatre poblenou, Teatre poblenou barcelona, Activitats poblenou

Viure amb un cor trasplantat
Viure amb un cor trasplantat

Viure amb un cor trasplantat

Veure el programa sencer

En Nicasi Camps i Pinós va escriure Viure amb un cor trasplantat al 1993. Estem davant de l'autor viu més representa del teatre català d'aficionats segons la Societat General d'Autors i Editors.
"Tots ens enfrontem en la vida a decisions angoizants, eleccions morals, algunes a gran esala. La majoria d'aquestes eleccions són sobre ssumptes banals, però ens definim a nosaltres mateixos segons les decisions que hem pres, en realitat som la suma total de les nostres decisions.
Les coses succeeixen tan imprevisiblement, tan injustament... La felicitat humana no sembla haver estat inclosa en el projecte de la creació, som només nosaltres amb la mostra capacitat per estimar el que dona sentit a l'univers indiferent i, no obstant això, la majoria dels éssers humans seblen tenir l'habilitat de seguir intentat-ho i, fins i tot, trobar la felicitat en les coses senzilles, com la seva família, el seu treball, i en l'esperança que les futures generacions puguin comprendre-ho millor."
Direcció: Anna Bedmar
Repartiment: Guillem Arias, Eulàlia Batlle, Aleix Bonet, Laura Clarós, Erika Brú, Jaume MIralles.
Equip tècnic: (So) Enric Casanovas, Edgar Duran, Lluís Girbau, Toni Olivé. (Llums) Andreu Aldea, Andreu Martínez, Marçal Olivé, Lluís San Clemente. (Escenografia) Josep Navarro, Marc Asensio, Joan Colomer
Descans: Si
Comunicació: Paco Arias, Traspunt: Mercè Oltra, Diseny Gràfic: Marçal Olivé
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!