Escola de teate infantil poblenou sant martí barcelona, Escola de dansa poblenou sant martí barcelona, casino l'aliança del poblenou de barcelona, Escola de ballet poblenou sant martí barcelona, Ecola de teatre poblenou, Teatre poblenou barcelona, Activitats poblenou

Punt de creu
Punt de creu

Punt de creu

Aquesta comèdia escenifica diferents situacions que planteja la convivència entre dos amics, gairebé germans. L’un (en JOAN), és a tocar de començar a viure la decadència que indefectiblement porta fer-se gran; l’altre (en PERE), encara és en plena ebullició dels seus quaranta i escaig, que per diverses circumstàncies ha viscut gairebé sempre al costat d’en Joan. Es tracta d’una reflexió senzilla i alhora còmica sobre l’amistat, la convivència i la companyonia. Entre ells hi ha tota la complicitat que pot donar-se en qualsevol tipus de parella, però amb una diferència: són companys, cunyats i amics. Les alegries i les tristeses de l’un són reflex de les de l’altre. A un li agrada el cinema, a l’altre el teatre; un adora la música clàssica, a l’altre l’embogeix el jazz. Un està divorciat per segona vegada, l’altre és solter de tota la vida. Es tracta d’una versió lliure de l’obra “Dos al derecho, dos al revés”, de Santiago Moncada, dramaturg que va morir a la matinada del dia 6 de juliol d’aquest any. Montcada va començar com a escriptor de novel·les, faceta en la qual va guanyar el Premi Elisenda de Montcada per “Carta a ningú”, i va quedar finalista del Premi Planeta amb “El stress”. Ja com a dramaturg, va obtenir de forma consecutiva el Premi Calderón de la Barca el 1962 i el 1963. En la seva trajectòria com a autor teatral, amb més de quaranta comèdies estrenades, destaquen títols com “Juegos de medianoche”, “Violines y trompetas”, “Cena para dos”, “Entre mujeres” i “Esmoquin”, entre d’altres. Esperem que després de celebrar un bon dinar en bona companyia us relaxeu i gaudiu rient molt (això esperem!) amb tots nosaltres.
Gènere: Comèdia
Durada: 1:15 min
Repartiment: M. ROSA GILI, CARME MATARÓ, JOSEP RIBALTA, LLUÍS CASANOVA
Maquillatge: SETEC
Equip tècnic: Josep Navarro (Escenografia), Joan Colomer i Marc Asensio (Muntatge i decorat),Bartomeu Rizo (Electricista), Andreu Aldea i Lluís San Clemente (Llums), Enric Casanovas i Edgar Duran (So)
Vestuari: SETEC
Descans: Si
Regidora: Lourdes Mas, Marisol Toledo, Revisió text: Ignazi Gras
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!