Per un Si o per un No | Centre Moral i Cultural del Poblenou
Per un Si o per un No
Sinopsi

111

Lectura Teatral: Per un Si o Per un No

Es farà a la sala de socis.

Les paraules vives
“In petris, herbis vis est,
sed maxima verbis”.
Hi ha virtut en herbes i en pedres -diu un conegut aforisme medieval- però molt més en les paraules, en la força virtuosa, màgica i eficaç de les paraules.
Els mots, per a Nathalie Sarraute, recobreixen els moviments invisibles, imperceptibles, aquella mena de cosa ‘sentida’, encara innominada, que es mou en les zones profundes.
Aquests són els materials amb què ella treballa, i els moments que privilegia són aquells què aquestes impressions, aquestes sensacions, generalment inofensives esdevenen gèrmens actius, que, com si fossin als orígens d’una incubació, provocaran reaccions, accions.
Estrenada al teatre Poliorama de Barcelona per la companyia Josep Maria Flotats, posada en escena de Simone Benmussa, el dia 28 d‘octubre de 1986.

Fitxa artística
Direcció: Josep Beltran
Repartiment: Natàlia Colet, Eulàlia Batlle, M.Antonia Trujillo i Pere Tamboleo.
Horari

June
13
Dijous
21:00H

Apunta't a la Newsletter

Si voleu estar al dia de tots els esdeveniments i activitats del teatre, no dubteu a subscriure-us a la nostra newsletter per rebre informació exclusiva.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!