El silencio de la ciudad blanca | Centre Moral i Cultural del Poblenou
El silencio de la ciudad blanca

El silencio de la ciudad blanca

75


Tens dubtes? Contacta amb nosaltres per a més informació. Prem aquí.


El silencio de la ciudad blanca d’Eva García Sáenz de Urturi

Tasio Ortiz de Zárate, el brillant arqueòleg condemnat pels estranys assassinats que van terroritzar la tranquil·la ciutat de Vitòria fa dues dècades, està a punt de sortir de presó en el seu primer permís quan els crims es reprenen de nou: en l'emblemàtica Catedral Vella de Vitòria, una parella de vint anys apareix nua i morta per picades d'abella en la gola. Poc després, una altra parella de vint-i-cinc anys és assassinada a la Casa del Cordó, un conegut edifici medieval.
El jove inspector Unai López d'Ayala ―àlies Kraken―, expert en perfils criminals, està obsessionat amb prevenir els crims abans que ocorrin. Els seus mètodes poc ortodoxos enerven a la seva cap, Alba, la subcomissària amb la qual manté una ambigua relació marcada pels crims… El temps corre en contra seva i l'amenaça aguaita en qualsevol racó de la ciutat. Qui serà el següent?
Una novel·la negra absorbent que es mou entre la mitologia i les llegendes d'Àlaba, l'arqueologia, els secrets de família i la psicologia criminal. Un noir elegant i complex que demostra com els errors del passat poden influir en el present.

La tertúlia es farà al voltant d’una taula amb un sopar preparat per Menjador del Centre.
Preu del sopar: 14 €.

Organitza: Secció de Comunicació i Activitats Culturals

 


Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!