SOPAR DE L’ESTEL I DE LA SAGRADA FAMÍLIA | Centre Moral i Cultural del Poblenou
SOPAR DE L’ESTEL I DE LA SAGRADA FAMÍLIA

SOPAR DE L’ESTEL I DE LA SAGRADA FAMÍLIA

191


Tens dubtes? Contacta amb nosaltres per a més informació. Prem aquí.


En acabar el sopar, ball amb l’actuació en directe del grup El Tren de la Costa
NOTES PER A LA BONA ORGANITZACIÓ DEL SOPAR
Estan convidats al sopar...
...tots els socis i sòcies del Centre i, si fos el cas, també aquelles altres persones que hagin col·laborat directament i activament en L’Estel d’enguany (si escau, la direcció de L’Estel facilitarà el nom de les persones que es trobin en aquesta circumstància a la Secretaria de l’entitat).

Les places són limitades...
...en funció de l’aforament màxim de la sala d’espectacles en format sopar, de manera que la inscripció al sopar resta condicionada a la disponibilitat de places en el moment de formalitzar-la.

La invitació és necessària...
...la presentació de la invitació serà indispensable per accedir al sopar; cal que tots els interessats retirin la seva invitació a Secretaria a partir del dia 12 de gener abans que s’exhaureixin les places disponibles o, com a màxim, abans del 24 de gener.

No sóc ni soci ni col·laborador de L’Estel...

...també hi pots venir. Aquells que no tinguin la condició de convidats poden retirar i pagar el seu tiquet a Secretaria abans que s’exhaureixin les places disponibles o, com a màxim, abans del 24 de gener, al preu de 30 €. (Per tal de garantir l’assistència preferent dels associats, la Junta Directiva es reserva el dret d’interrompre en qualsevol moment la inscripció de persones que no tinguin la condició de convidades al sopar).

...i si només voleu venir al ball de després de sopar, també hi podeu accedir comprant l’entrada prèviament a Secretaria per 15 €, en les mateixes condicions anteriors per prioritzar l’accés de les persones associades.


Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!