Rent | Centre Moral i Cultural del Poblenou
Rent

Rent

4861


Tens dubtes? Contacta amb nosaltres per a més informació. Prem aquí.


⭐ Música en directe!

A la dècada dels 90 a la ciutat de Nova York 7 amics de la comunitat LGTB, hauran de lluitar per l’art, la precarietat i el VIH. En aquest rock musical de Jonathan Larson viurem una història d’amor desenfrenat pels carrers del barri d’Alphabet City. Tot comença la nit de Nadal al precari pis d’un cineasta i un músic que no troben el seu lloc a la societat, en Mark i en Roger. A poc a poc aniran apareixent més personatges a la història que vestiran aquest musical d’oda a la vida bohèmia. Junts descobriran que en un any, la vida dona moltes voltes. Més de 20 cançons interpretades amb músics en directe faran vibrar part del grup del Jovent del CMC sobre l’escenari amb dos clars objectius: el primer, poder gaudir de l’amor de la manera que sigui i el segon, fer que el públic trobi la resposta a la següent pregunta: com mesures l’any que has viscut?


Mark Cohen: Roger Corredera

Roger Davis: Guillem Arias

Tom Collins: Mateu Busquets

Benjamin "Benny" Coffin III: Roger Figueras

Joanne Jefferson: Elisabet Coll / Anna Armengol

Angel Dumott Schunard: Bruno Cabrera

Mimi Márquez: Irena Hervella

Maureen Johnson: Mireia Martínez

Elenco: Àfrica Bonet, Alba Gómez, Aleix Bonet, Anna Parcerisas, Clara Mira, Elisabet Bohigas, Guillem Arola, Laura Clarós, Mar Sebastià, Marçal Olivé, Sara Vendrell


GUITARRA: Adrià Bonamusa

PIANO: Caterina Clos

BATERIA: Òscar Monclús

BAIX: Toni Olivé


 

Gènere: Musical
Direcció: Gerard Nicasi, Marc Miramunt, Anna Parcerisas, Guillem Arias, Caterina Clos, Guillem Arola, Clara Mira
Maquillatge i perruqueria: SETEC
Equip tècnic: (So) Edgar Duran. (Llums) Andreu Aldea, Carles Lucena, Sancle. (Escenografia) Josep Navarro, Joan Colomer, Xavi Trilles.
Descans: Si

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!