Encara hi ha algú al bosc | Centre Moral i Cultural del Poblenou
Encara hi ha algú al bosc

Encara hi ha algú al bosc

859


Tens dubtes? Contacta amb nosaltres per a més informació. Prem aquí.


Va succeir en el cor d'Europa, a dues hores d'avió de Barcelona. Aquí gaudíem de l'eufòria olímpica. A Sarajevo l'havien viscut un any abans. De sobte, la televisió ens servia imatges dels camps de concentració a Bòsnia i Hercegovina, barrejades amb el recompte de medalles olímpiques a Barcelona. Al novembre de 2020 es compliran 25 anys des que va acabar oficialment aquella guerra, en la qual entre 25.000 i 50.000 nenes i dones van ser violades com a estratègia de neteja ètnica. Els focus i les cambres ja no estan. Però, ha acabat la guerra per a les supervivents i per als fills i les filles nascuts d'aquelles violacions?

 

ENTRADA LLIURE · TAQUILLA INVERSA

 

*Què és la taquilla inversa? La taquilla inversa és un exercici de responsabilitat per a l'espectador, la cosa funciona així: al arribar gaudeix de l'espectacle i quan acabi la funció tu decides de forma voluntària quant pagar.

Direcció: Caterina Clos i Anna Armengol

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!