Elogi compartit | Centre Moral i Cultural del Poblenou
Elogi compartit

Elogi compartit

921


Tens dubtes? Contacta amb nosaltres per a més informació. Prem aquí.


Enguany la Lectura oberta de poemes de la Secció de Teatre i l’Elogi de la lectura de la Secció de Foment d’Activitats Culturals es donen la mà en una vetllada cultural en què tots podeu ser els principals actors. Trieu aquell poema, aquell fragment de novel·la o aquella cançó que més us agradi i veniu a compartir-la amb tots nosaltres. Per motius d’organització, us demanem que, en la mesura del possible, els que tingueu previst participar-hi com a lectors, us poseu en contacte amb algun dels membres de les comissions de les dues seccions organitzadores o bé que envieu un missatge explicant què voleu fer a l’adreça info@elcentrepoblenou.cat. Tots hi sou convidats! Us hi esperem!

ENTRADA LLIURE - TAQUILLA INVERSA RIGOROSA PUNTUALITAT

Gènere: Lectura oberta de poesia
Equip tècnic: (So) Enric Casanovas, Edgar Duran, Lluís Girbau, Dídac Albertos, Toni Olivé. (Llums) Andreu Aldea, Andreu Martínez, Marçal Olivé, Lluís San Clemente. (Escenografia) Josep Navarro, Guillem Àrias, Joan Colomer

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!