Crónica d'una soledat | Centre Moral i Cultural del Poblenou
Crónica d'una soledat

Crónica d'una soledat

925

ENTRADA LLIURE - RIGOROSA PUNTUALITAT (21:30)

La Secció de Teatre presenta Crònica d’una soledat de Nicasi Camps i Pinós Habitualment fem els nostres judicis particulars de les situacions en què ens veiem involucrats. Si cre- iem que el fet no té gaire importància, ens desente- nem del cas per a no pensar-hi més, o amb el temps oblidar-ho. Crònica d’una soledat incideix en aquest aspecte de les relacions humanes i les seves conseqüències, quan sense esperar-ho ens veiem obligats a reconsiderar i reflexionar sobre els nostres actes, sobretot si aquests han estat relacionats amb fets tràgics i irrepara- bles. A més a més, aquesta obra amb 18 personatges ens permet gaudir alhora d’un gran grup d’actors i actrius que d’altra manera hagués estat difícil de reunir. El dia 20 de febrer, acompanyarem entre tots al nostre autor i amic, en Nicasi Camps. REPARTIMENT (per ordre d’intervenció) Redactor en cap Antoni Roig Periodista Guillem Cuxart Portera Mercè Oltra Veí Jordi Casany Veïna Cèlia Encinas Gerent Jordi Vendrell Secretària Esther Rodríguez Encarnació Amparo Roldan Cunyada Caterina Parera Neboda Eulàlia Batlle Germà Josep Maria Recasens Adela Maria Antònia Bruña Actriu Chia Galindo Director teatre Pere Tamboleo Dona del promès Alícia Nicolàs Promès Xavier Oliver Mossèn Josep Salcedo Sra. beneficiència Gemma Novo Narrador Josep Beltran Direcció Josep Beltran
Direcció: Josep Beltran

Apunta't a la Newsletter

Si voleu estar al dia de tots els esdeveniments i activitats del teatre, no dubteu a subscriure-us a la nostra newsletter per rebre informació exclusiva.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!