Noticia: 31ª edició dels Premis Ateneus | Centre Moral i Cultural del Poblenou

31ª edició dels Premis Ateneus


Autor: Equip Web CMC

El dimarts 15 de desembre es va celebrar la gala de la 31ª edició dels Premis Ateneus, que reconeixen la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals per promoure la cultura i l’associacionisme cultural. Enguany es va celebrar al Foment Cultural i Artístic de Sant Joan Despí.

Des del Centre Moral i Cultural del Poblenou, ens plau comunicar que hem estat guardonats amb el segon premi dins la categoría de Capacitat d’Innovació, pel nostre projecte ‘Gimcana del Centre 2.0’. Es tracta d’una fita molt difícil d’aconseguir, donat que en aquesta edició s’ha batut el rècord de participació amb més de 100 candidatures presentades, cosa que li dona un valor afegit al fet de rebre aquest guardó. Un representant de la nostra entitat va recollir el guardó.

A causa de la situació de crisi sanitària, aquesta edició dels Premis Ateneus no va admetre públic, però la FAC va habilitar el seu canal de Youtube oficial, perquè tothom pogués seguir-ho en streaming.

Apunta't a la Newsletter

Si voleu estar al dia de tots els esdeveniments i activitats del teatre, no dubteu a subscriure-us a la nostra newsletter per rebre informació exclusiva.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!