Noticia: Dibuix i pintura al Centre Moral i Cultural del Poblenou | Centre Moral i Cultural del Poblenou

Dibuix i pintura al Centre Moral i Cultural del Poblenou


Autor: Equip Web CMC

Dibuix i pintura al Centre Moral i Cultural del Poblenou

Amb la reconeguda pintora Neus Martín Royo com a professora, durant el curs 2017-2018 es va inaugurar una nova etapa de l’aula de dibuix i pintura del Centre, que pretén estar oberta per als adults, per els joves i per els nens.

Convidem la gent a provar-ho. La primera classes és gratuïta i podeu venir-hi sense cap tipus de prejudici. No cal que porteu material, que a les primeres sessions ja us el facilitem.

La Neus Martín Royo intenta engegar aquesta nova etapa fent un acompanyament com a docent des d’una doble vessant. “Jo els puc oferir aquest ensenyament com a artista, però amb aquest doble rol, ja que també sóc professora; de fet, ja fa més de trenta anys que m’hi dedico. Per tant, oferir-los aquesta doble experiència. Això és molt interessant perquè és com una mena de coach. Hi ha qui és professor de pintura, però només és professor de pintura. Jo, en canvi, els puc oferir aquesta doble vessant, la d’artista i la de professora.”

Les classes de dibuix i pintura es portan a terme al nostre adifici.

Apunta't a la Newsletter

Si voleu estar al dia de tots els esdeveniments i activitats del teatre, no dubteu a subscriure-us a la nostra newsletter per rebre informació exclusiva.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!