Noticia: En Jordi, la Roser i tot l'equip del menjador del centre, amb nosaltres per molts anys! | Centre Moral i Cultural del Poblenou

En Jordi, la Roser i tot l'equip del menjador del centre, amb nosaltres per molts anys!


Autor: Equip Web CMC

La Junta ha acordat amb en Jordi i la Roser una extensió de la seva estada al capdavant del cafè bar del Centre. El contracte fins ara vigent, que finalitzava el 2022, se substitueix per un de nou, que inicia la seva vigència l’1 de juliol del 2019 i que fineix el 30 de juny del 2034. Per la seva part, els arrendataris assumeixen un increment del30,57% sobre la renda anterior des del moment de la signatura del nou contracte fins a la data en què hagués finalitzat la vigència del contracte substituït (31 de gener de 2022). A partir d’aquesta data, s’estableixen dos esglaonats. El primer estableix una renda que s’aplicarà a partir de l’1 de febrer de 2022 i fins al 30 de juny de 2029, incrementable d’any en any d’acord amb l’IPC. El segon, una renda mínima preestablerta, que s’aplicarà al darrer tram de cinc anys, només en el cas que la renda que s’estigui pagant en aquell moment sigui inferior a aquesta quantitat.

Amb aquest nou contracte, la Junta valora l’aprovació que mereix a la gran majoria de socis la bona gestió del bar per part d’en Jordi i la Roser, i l’eficiència, simpatia i amabilitat del seu equip. Així mateix, el Centre palesa que no vol actuar especulativament d’aquí a dos anys i mig, en finalitzar el contracte fins ara en vigor. Som molt conscients que no estem llogant un local que tenim buit i del qual ens limitarem a cobrar la renda. El bar és un servei essencial del nostre estatge social. El Centre és una extensió de casa nostra i cal que ens hi sentim a gust i ben atesos.

Si estimem en Jordi, la Roser, la Gemma, en Joan i la Susanna i els volem seguir tenint amb nosaltres, cal que ho demostrem. Per la seva part, en Jordi i la Roser assumeixen un major esforç pel que fa a la seva aportació econòmica al Centre i ho fan ja des d’ara, sense esperar la finalització del contracte que tenien vigent i que els hagués facilitat, fins al 2022, seguir pagant un import sensiblement inferior a la nova renda que s’ha establert.

 


Equip web del Centre Moral i Cultural de Poblenou 

virtual@elcentrepoblenou.cat

Apunta't a la Newsletter

Si voleu estar al dia de tots els esdeveniments i activitats del teatre, no dubteu a subscriure-us a la nostra newsletter per rebre informació exclusiva.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!