Noticia: Montserrat Segarra i Antoni Roig clouen la seva etapa de 28 anys com a directors del Cor | Centre Moral i Cultural del Poblenou

Montserrat Segarra i Antoni Roig clouen la seva etapa de 28 anys com a directors del Cor


Autor: Equip Web CMC

Benvolguts/des:

Amb aquestes representacions de l'opera El Mikado posem punt i final a una bonica història de 28 anys dirigint el Cor Poblenou del Centre i ho fem amb una barreja de sentiments que van des de la satisfacció per tota la tasca feta - un resum de la qual podeu veure en la contraportada d'aquest programa - fins la inevitable tristor pel trencament de la dinàmica, a vegades feiuga però sempre plaent, de l'assaig setmana però, sobretot, de la relació personal constant amb tants i tants cantaires i membres de l'equip de direcció que al llarg d'aquests anys han format part del cor, alguns des del primer dia o des de fa molts anys, d'altres més recents i uns altres que hi han passat èpoques més o menys llargues o en funció de projectes concrets. A tots, infinites gràcies perquè ens heu fet molt feliços!

I gràcies també a tothom qui ens ha fet costat durant aquesta llarga etapa, des de les diverses Juntes Directives que ha donat sempre suport als nostres projectes fins als qui han vingut a escoltar-nos alguna o potser moltes vegades.

Nosaltres marxem, però el Cor seguirà endavant amb una nova direcció a la que desitgem tota la sort del mon a fi que el Centre segueixi gaudint d'una activitat tant bonica com és la múscia coral.

Una abraçada i fins sempre!

Montserrat Segarra i Antoni Roig

Apunta't a la Newsletter

Si voleu estar al dia de tots els esdeveniments i activitats del teatre, no dubteu a subscriure-us a la nostra newsletter per rebre informació exclusiva.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!