×

Error

[OSYouTube] Alledia framework not found
0
0
0
s2smodern

 L'ESTEL de NATZARET

L'Estel de Natzaret 16-17

Amb paraules de Joaquim Vilà i Folch, el teatre popular a Catalunya es recolza sobre dos pilars fonamentals: els pastorets i les passions: "Si Catalunya ha tingut una llarga tradició de teatre d'aficionats, el poble ha escollit dos espectacles com a base de la seva experiència teatral.

La primera és la senzilla, humil, tendra i casolana representació d'Els pastorets, fidelment reviscuda cada any, cita obligada que gairebé es converteix en ritus. Pastorets i Passions formen les frontisses del nostre món teatral. Hereus d'una secular tradició, aquests espectacles retornen cada any amb més força i són l'últim reducte d'una manera de fer teatre que no sé si es podria definir com a 'tradicional catalana', però sí que té uns trets característics que es repeteixen i que gairebé no trobem en cap altre tipus de representació".

 Al nostre Centre, els Pastorets de 'tota la vida' són L'Estel de Natzaret, una obra escrita per Ramon Pàmies i musicada pel pare Miquel Ferrer, que es va representar per primer cop al "Cercle Catòlic de Gràcia" el 1903. A la nostra entitat es representa des dels inicis, força abans, doncs, que a altres localitats en les quals també es fa tradicionalment de forma continuada.

De manera que L'Estel de Natzaret ha anat paral·lel a la història del Centre Moral i Cultural del Poblenou, una història de més de 100 anys.  

Texte: Ramon Pàmies           Música: Mn. Miquel Ferrer            Direcció: Elvira Fernández

Diumenge, 18 de Desembre, a les 17:30h.

Diumenge, 08 de Gener del 2017, a les 17:30h.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Diumenge, 18 de Desembre, a les 17:30h.

Diumenge, 08 de Gener del 2017, a les 17:30h.