×

Error

[OSYouTube] Alledia framework not found
0
0
0
s2smodern

 

El nostre dia a dia sovint està ple de feines estàtiques, de moltes hores o bé de moviments insans i incorrectes, és per això que dedicar-hi un parell d’hores a la setmana, com a mínim, a cuidar el nostre cos i a cuidar-nos nosaltres mitjançant un treball d’estiraments, de moviment i desbloqueig, és sempre una magnífica inversió de temps i de futur. 

Classe d’estiraments

La classe de gimnàstica i estiraments, d’una hora de durada, s’imparteix dos cops per setmana, els dilluns i els dimecres. Està orientada a tota persona de mitjana edat (així com també d’avançada edat) que vulgui mantenir una certa rutina d’exercicis que li permetran sentir-se millor amb el seu cos, tot posant-se en forma i mantenint un estat físic òptim i saludable.

Les classes són molt variades en contingut i exercicis, ja que depenent del dia es treballa més una part del cos o una altra: així, ens podem trobar fent estiraments més centrats en l’esquena i les cervicals, o en cames i braços, alternant classes dinàmiques amb coreografies i balls enèrgics que ens facin treballar la coordinació i l’agilitat mental, tonificació amb peses o bé classes més relaxades tot fent ús d’elements com ara les pilotes de goma, els aïllants (màrfegues), etc.

 

 

És important seguir una rutina quotidiana saludable on el cos se’n beneficiï, però sovint tenim poc temps per dedicar-nos-hi. En aquestes classes aprenem petits exercicis que es poden aplicar a casa, quan ens llevem o abans d’anar a dormir, en qualsevol moment del dia, per tal de mantenir el cos més en forma, guanyant energia, relaxant les parts del cos que durant el dia a dia més se’ns carreguen, i estimulant la flexibilitat de les diferents extremitats del nostre cos. Amb tot, és una bona eina per millorar i mantenir el cos en forma, amb estiraments que ens milloren la circulació o ens relaxen les lumbars, i que sobretot serveixen per alliberar les tensions del dia. És una classe molt dinàmica, amb unes alumnes que ja fa temps que venen  i que entre totes creem un espai nostre per gaudir de la companyia agradable d’unes companyes que es veuen dos cops per setmana i que sempre tenen els seus minuts per posar-se al dia a l’inici de la classe, tot fent un estirament igualment important i bàsic, la xerrera social. 

Així que: si teniu ganes d’anar a dormir a gust i d’aixecar-vos cada matí millor, veniu al Centre!, veniu a fer gimnàstica!

Horaris: Dilluns i Dimecres de 20:00 a 21:00h

Inscripcions: SECRETARIA de "El Centre"

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Professora: Elisabet Bohigas