×

Error

[OSYouTube] Alledia framework not found
0
0
0
s2smodern

Sarsuela: Los Gavilanes

El dissabte, 11 de març, a 2/4 de 10 del vespre i el diumenge 12, a les 6 de la tarda, es presentaran al nostre escenari dues representacions de la sarsuela Los Gavilanes en una producció del COR POBLENOU amb les que clourà la celebració del seu 25è aniversari.

 los gavilanes cor

Los Gavilanes és, sens dubte, la sarsuela més popular del compositor toledà Jacinto Guerrero, autor, entre altres, d’obres tan conegudes com La Rosa del Azafrán o El Huésped del Sevillano, i va ser estrenada el dia 7 de desembre de 1923 al Teatro de la Zarzuela de Madrid i, des d’aquell moment, va ser un èxit esclatant amb centenars de representacions.

La romança Mi aldea...!, que canta el baríton protagonista gairebé a l’inici de l’obra, figura, sens dubte, entre les més populars i famoses de la història de la sarsuela. I si a aquest número hi afegim altres fragments també prou coneguts, com El dinero que atesoro, la Flor roja del tenor, la marxa Amigos, siempre amigos! i l’emotiu duo No merece ser feliz! de les dues sopranos, el resultat havia de ser per força més que reeixit.

Però en aquesta obra és també molt important la participació del cor i, en aquest cas, creiem modestament que cal remarcar la possibilitat de poder veure una representació de Los Gavilanes amb un cor de 40 veus, com el que es podrà veure –i, sobretot, sentir- al nostre escenari en aquesta producció.

Quan el COR POBLENOU vam plantejar-nos com celebrar aquest 25è aniversari, vam decidir de fer-ho, entre altres actes, amb un espectacle teatral ja que va ser amb un espectacle –concretament l’opereta El Mikado- que va néixer el Cor. I és per això que hem programat aquesta sarsuela i també pels excel·lents records que guardem de les dues ja presentades: La Dogaresa, l’any 2004, i Cançó d’Amor i de Guerra, l’any 2007.

I si ens plau de poder comptar, com en els dos muntatges anteriors, amb la participació del gran baríton poblenoví Crist Viñas, així com de membres de la Secció de Teatre i del Ballet de Carles Ibáñez, en aquesta ocasió el que ens fa més il·lusió és poder gaudir de la col·laboració del nostre estimat i recuperat ESBART MONTSENY.

Us hi esperem!

Cor Poblenou

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.