×

Error

[OSYouTube] Alledia framework not found
0
0
0
s2smodern

Benvolguts amics,

Els objectius de la nostra entitat, el Centre Moral i Cultural del Poblenou són els següents fonamentalment:

  • Promoure l’activitat cultural dels habitants del Poblenou i, en especial dels seus associats.
  • Fomentar el sentiment de catalanitat
  • Fomentar els valors de la vida familiar i social de les persones que integren l’entitat

El Centre Moral i Cultural reconeix, com a principis bàsics:

  • El desevolupament del seu objecte segons l’humanisme cristià 
  • L’exclusió de tota activitat o conducta que pugui comprometre l’absoluta independència de l’entitat respecte de qualsevol opció política
  • És una entitat de caràcter social que no té cap mena de finalitat lucrativa, sent els càrrecs dels representants legals totalment gratuïts. 

Aquest és el contingut literal de l’article 2 dels nostres estatuts. Queda ben clar que el nostre Centre és una entitat de servei cultural, catalana, cristiana, familiar i social sense cap ànim de lucre.

 

El Centre Moral i Cultural, col·loquialment el Centre des de fa uns 15 anys, és una entitat que té més de 100 anys d’història i de vida, actualment som més de 1000 socis i disposa d’una sèrie de seccions i activitats que s'ofereixen a tots els veïns del Poblenou i de Barcelona, perquè puguin assolir un millor nivell cultural, artístic, familiar , social i moral.

Tenim unes instal·lacions modernitzades i una sala d’espectacles d’unes 400 localitats amb el nom registrat de:“Sala Poblenou”, on s’hi realitzen tot tipus d’activitats culturals i artístiques, i en aquesta Web podreu consultar-les extensament.

Anima't doncs !!! , i vine a visitar-nos quan vulguis, pots consultar online i veure quina és l’activitat que mes t’agrada, i sempre estarem a la teva disposició.

Tant per adults com per als més joves i mainada tenim una variada oferta que, independentment de l’ensenyament de les escoles, podran trobar un complement molt efectiu en la seva educació ciutadana i sobre tot en totallò relacionat amb la convivència de les persones com són :el respecte, la tolerància i els valors necessaris per fer una societat millor, tot desenvolupant una activitat cultural i artística.

Aquesta Web que tens devant està recentment renovada i actualitzada per un millor coneixement del nostre Centre i hem procurat que sigui més interactiva i informativa per tots els nostres visitants.

Vine al Centre, no t’ho perdis, seràs sempre ben rebut, estem convençuts que com els altres més de 1000 socis, passaràs a ser un més de la nostra família.

T’ hi esperem !!!

JOSEP GILI

President