×

Error

[OSYouTube] Alledia framework not found
0
0
0
s2smodern

ESTUDI DE BALLET CLÀSSIC

L'activitat de ballet clàssic està adreçada a nens i nenes a partir de quatre anys,  joves i també per a persones adultes per fer-ho com a “hobby”, ja siguin els  que havien fet dansa de petits i ho han retrobat de grans com d'altres que ho han conegut de grans i han apres a gaudir del ballet.

 Ballet

PER QUÈ BALLET?

 

El ballet clàssic és una de les activitats mès gratificants de fer a qualsevol edat, a l'edat escolar és un aprenentatge molt complert per als nens i nenes, ja que comporta un exercici físic controlat, molt equilibrat i que ajuda tan a l'enfortiment muscular com a millorar la postura. 

 A més té tot un treball artístic, musical i d'armonia que ajuda als estudiants en el seu creixement interior.

La disciplina del ballet sembla una cosa fora del temps actual però és precisament avui dia en que es parla tan de la pèrdua dels valors educatius, en que la dansa, “el ballet” pot ser un ajut en la formació dels joves.

Treballem amb la memòria, la concentració, el ritme, el control del moviment i l'expressió.

ELS ADULTS I LA DANSA

Després de tot un dia de “stress” entren a la sala per fer una classe i s'obliden de tot, es cansen físicament i poden desconectar després de tota la jornada laboral. El ballet te el component físic que poden tindre d'altres activitats tipus gimnàsia però és més gratificant i divertit.

 Ensenyar a ballar vol dir donar a coneixer tot un vocabulari de moviments i posicions amb segles d'història, que han anat evolucionant fins a arribar avui dia a un grau molt gran de perfecció.

Ballet Clàssic a

No hem d'oblidar la part culturitzant del ballet, que també la fem: coneixement dels ballets de repertori amb les músiques fantàstiques de Tchaikowski,Adam, Delibes, Stravinski, Gounod, etc..

PREPARACIÓ D'EXÀMENS

 

La directora de l'estudi de dansa Margarita Abad, com a  membre de la "Royal Academy of Dance", pot presentar alumnes  als exàmens d'aquest organisme.

La "Royal Academy of Dance" és un organisme d'ámbit internacional provinent del Regne Unit i que va ser fundat i promogut fà  90 anys per un grup de ballarins molt relevants a fi de millorar el “standard” del ballet.

 Els exàmens de la Royal Academy of Dance estan adreçats a diferents tipus d'estudiants:

 L'alumnat infantil: Graded Examinations in Dance

Estudiants que volen fer de la dansa la seva professió: Vocational Graded Examinations in Dance

Cursos formatius per a mestres de ballet.

 

L'Estudi de Ballet Clàssic de “el Centre” està lligat a l'Escola de Ballet Carles Ibáñez, a on hi ha la possibilitat d'assolir classes de nivells avançats.

 

Directora: Margarita Abad