×

Error

[OSYouTube] Alledia framework not found
0
0
0
s2smodern

Mar-i-CelMar i Cel

El passat dimecres 16 de juliol, la companyia Dagoll Dagom va celebrar 40 anys d'història amb un espectacle a Montjuïc.

El 30 d'abril de 1974, estrenava el seu primer treball: “Yo era un tonto y lo que he visto me ha hecho dos tontos”, basat en poemes de Rafael Albertí.

Rodejats d'actors, músics, autoritats i públic, l'emblemàtica companyia de teatre musical català va tornar a reviure les interpretacions i coreografies dels temes més coneguts a la Font Màgica, amb actors i músics que hi han format part al llarg d'aquests anys.

Durant l'acte, es va donar a conèixer el nou repartiment de “Mar i Cel”, que tornarà a la cartellera a partir del 25 de setembre al Teatre Victòria de Barcelona.

Així doncs, ara ja es pot dir. Roger Berruezo i Ana Sanmartín interpretaran els papers dels dos protagonistes, Saïd i Blanca. Però el que ens fa més il·lusió és poder dir ja que el nou elenc compte amb una jove sòcia del Centre. Júlia Jové i Mataró deixarà les barricades de “Los Miserables: el musical” per pujar al vaixell de “Mar i Cel”, donant vida a Idriss, el grumet.

Anar a veure “Mar i Cel” no necessita excuses, però per si un cas, ara ja en teniu una. Ens veiem al Teatre Victòria a partir del 25 de setembre.