×

Error

[OSYouTube] Alledia framework not found
0
0
0
s2smodern
DIVENDRES 03 de Juny de 2016

Dia de l’Associacionisme Cultural

promogut pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

El proper divendres 3 de juny, el Centre s’adhereix a la JORNADA DE PORTES OBERTES de les entitats culturals organitzada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Així, el Centre Moral i Cultural del Poblenou hi participarà amb una mostra d’algunes de les activitats que es desenvolupen diàriament a casa nostra, que seran les següents:
- La secció d’Activitats Diverses i Manualitats, en horari de 12 a 14 h i de 17 a 21 h, organitzarà una mostra de treballs manuals.

castanyolesmanualitatsesbart

- La secció de Castanyoles de concert, en horari de 19 a 19.30 hores, farà una demostració de la seva activitat sota el títol Curs de castanyoles. Tècniques de concert.
- La secció de l’Esbart Montseny, en horari de 20 a 20.30 h, oferiran una demostració de danses.
- I, finalment, el president i el vicepresident del Centre, en primer lloc a les 17.45 h i, seguidament, a les 18.30 h, realitzaran una visita guiada als assistents per totes les dependències de l’entitat.

Totes aquestes demostracions i visites estan obertes a tots els socis, amics, familiars i coneguts que vulguin venir a conèixer una mica més el Centre Moral i Cultural del Poblenou. Com tots deveu saber, el Centre forma part de la Federació d’Ateneus de Catalunya i té una representació a la Junta de Barcelona.