×

Error

[OSYouTube] Alledia framework not found

Música

0
0
0
s2smodern

L’Aula de Música del Centre Moral i Cultural del Poblenou va ser fundada en els anys 70 del segle passat per iniciativa d’un grup de socis de l’entitat amb la vocació de fomentar la cultura i praxis musical en el barri. Essent part integral del C.M.C, l’Aula de Música pretén formar als alumnes dins l’esperit que emana de l’humanisme cristià, així com del sentiment de catalanitat.

En els seus prop de 40 anys d’història, l’Aula, com el mateix centre que l’acull, ha aconseguit tenir un fort arrelament al barri, convertint-se, així, en una peça clau en la formació de moltes generacions de poblenovins que, sigui d’una manera amateur o amb la intenció de professionalitzar-se, s’han volgut iniciar en l’art dels sons.

Amb el pas del temps, i seguint les diverses reformes educatives que s’han anat aplicant, l’Aula de Música s’ha adaptat a les noves programacions i mètodes sense abandonar, però, l’exigència per mantenir un nivell acadèmic el més alt possible, intentant educar, de forma més global, en la cultura de l’esforç i l’excel·lència.

Entenent l’educació musical com un fenomen que transcendeix l’espai de la classe en sí, l’Aula col·labora amb el districte de Sant Martí, amb les parròquies, en la confecció del cicle Cava-Concert del C.M.C,...per tal d’apropar la música a tots els racons del Poblenou.

Si esteu interessats en el món de la Música, us convidem a que ens conegueu, a que us apropeu al nostre petit àmbit de formació, i a que visqueu la música amb nosaltres com un fenomen que, a més de fer-nos fruir i sentir sensacions meravelloses, ens dota de noves capacitats conceptuals, de millor concentració, de disciplina, autocontrol, sentit estètic, i un llarg etcètera. 

Quadre de Professors:

Organigrama

AULA de MÚSICA del CENTRE